Skip links
Since 1911

Ju faleminderit që keni zgjedhur ANTIKA Hotel

Rezervo

Hotel & Restaurant ANTIKA

Arbresh (ish Vitomirice)

Rr. Zeke Berdynaj

30000 Peje

 

Nr. kontaktues +383 (0)49 – 624 777

Antika Hotel

…për komoditetin tuaj!

Antika Hotel është vendi perfekt për të cilët e vleresojnë qualitetin e lartë të shërbimit dhe atmosferen e ngrohtë të cilën e ofrojmë.

Since

2006

ANTIKA HOTEL

Kënaqësi - Relaks - Qetësi

Një darkë e bukur për një datë të veçantë.

Dhoma me komoditet.

Ambiente atraktive.

Vendi ideal për familjen tuaj.

Në shërbmin tuaj!

Ne besojmë në kualitet.

Ushqime tradicionale

Duke fillaur nga paragjellat deri tek desertet ne bëjmë të pamundurën me kuzhinierët profesionalë që ti ndjeni dhe shijoni ushqimet tona tradicionale.

Mysafirët

Ne kaluam çaste shumë relaksuese në ANTIKA Hotel, një stafë profesionale.

Adelina Vokshi
Antika

MENY

Mish i thatë

 • Dry Meat
2,50 €

Kaqkavall

 • Cheese
1,50 €

DjathShtepije 150gr

 • Homemade Cheese
2,00 €

Specatëferguara

 • Fried Peppers
1,00 €

Tarator

 • Tarator
2,00 €

Kaqkavalliferguar

 • Fried Cheese
3,00 €

Ullinj

 • Olives
1,00 €

Kos me mjalt dhe arra

 • Yogurt with honey & nuts
3,50 €

Sallat ANTIKA

 • ANTIKA Salad
4,50 €

Shope

 • Shop salad
2,00 €

Sallatë e Gjelbert

 • Green salad
2,00 €

Sallatë Greke

 • Greek salad
2,00 €

Sallatë e Perzier

 • Mixed salad
2,00 €

Sallatë me mish Pule

 • Chicken salad
3,00 €

Sallatë Rukola

3,00 €

Sallatë Qobane

 • Shepherd salad
3,00 €

Supë Viqi

 • Beef
1,50 €

Supë Pule

 • Chicken
1,50 €

Supë Perimesh

 • Vegetable
1,50 €

Supë Domatesh

 • Tomato
2,00 €

Supë Peshku

 • Fish
2,50 €

Mazë (Ajke) e zier

 • Home made cream + Cheese
5,00 €

Speca me Maze (Ajke)

 • Peppers with Cream
3,00€

Biftek me Perime

 • Beef steak w. vegetable
8,50 €

MuskujViqi

 • Muscle
6,50 €

Mish Qure

 • Turkey
5,00€

File Pule

 • Chicken Steak
5,00 €

Peshk Troft

 • Fish Trout
5,00 €

Pulë

 • Chicken
7,00 €

½ Pulë

 • ½ Chicken
3,50 €

Maze (Ajke) Shtepije

 • Homemade Cream
3,00 €

Perime

3,00 €

Specialitet Shtëpije (mish viqi me mazë)

 • Home Speciality(beef with cream)
7,50 €

Biftek Natyral

 • Beefsteak Natural
7,50 €

Biftek Gold (Qepe te ferguara)

 • Beefsteak Gold Onion
8,50 €

Biftek me Sos

 • BeafSteak with sauce
8,50 €

BiftekMeksikan

 • Mexican Beefsteak
8,50 €

Medalion

 • Beef Medallion
7,50 €

Medalion meSos

 • Beef Medalion with sauce
8,50 €

Ramstek

 • Rump Steak
6,00 €

Ramsteak Gold (Qepe te ferguara)

 • Rumsteak Gold Onion
6,50€

Pjekje Viqi (Mish viqi i zier)

 • Boiled Beef
5,50 €

Mish Viqii

 • Grilled Meat
5,00 €

Mish Viqi me sos

 • Grilled Meat beef w.sauce
5,50€

Mish iperzier

 • Mixed Meat
5,00 €

Muskuj

 • Muscles
5,50 €

Berxollë Skenderbeg

 • Skenderbeg Chop
6,00 €

Berxollë Rugove

 • Rugova Chop
6,50 €

Berxollë Vijoneze (Shnicell)

 • Vijonese Chop
6,00 €

Berxollë me mish Pule(Shnicell)

 • Fried Chicken Steak
4,50 €

Berxolle me Mish Pule dheCurrySos

 • Fr.ChickenSteak w. curry
5,00 €

Berx. Skenderbeg me mish pule

 • Skenderbeg Chop with chicken
5,00€

Rizotto me mish Pule

 • Chicken Risotto
4,00 €

Rizotto me mish Viqi

 • Beef Risotto
5,00 €

Banjalluqki ne Pjat

 • Banjalluqki in Plate
5,00 €

Mish viqi ne telë

 • Meat in Wire
5,00 €

Mish n´gurë

 • Beef on Stone
7,00 €

Mish n’gure 500gr ( 2-3 pers)

 • Beef on Stone 500gr
12,50 €

Troftë

 • Trout
5,00 €

Troftë e hapur

 • Open Trout
5,00 €

E madhe/Big

Pica ANTIKA - Pizza ANTIKA

 • (Kaqkavall, Pershut, Sallam, Keprdha, Speca, Suxhuk)
4,50 €

Pica Margarita - Pizza Margarita

3,00 €

Pica Pershut - Pizza Ham

3,80 €

Pica Pikante - Pizza Pikante

(Kaqkavall, Pershut, Sallam, Speca,) 

4,00 €

Pica Tuna - Pizza Tuna

(Kaqkavall, Mish Peshku, Qepe,)       

4,00 €

Pica Sallami - Pizza Salami

      

3,80 €

Pica Vegetarian - Vegetarian Pizza

(Kaqkavall, ,Keprdha, Speca  , Qepe,)                          

3,80 €

Pica 4 Stine - Pizza 4 Season

(Kaqkavall, Mish Peshku, Pershut, Sallam, Suxhuk)      

4,50 €

Pica Mamamia - Pizza Mama mia

(Kaqkavall, Domate, Pershut, Djath)  

4,00 €

E vogel/Small

Pica ANTIKA - Pizza ANTIKA

 • (Kaqkavall, Pershut, Sallam, Keprdha, Speca, Suxhuk)
3,50 €

Pica Margarita - Pizza Margarita

2,00 €

Pica Pershut - Pizza Ham

2,80 €

Pica Pikante - Pizza Pikante

(Kaqkavall, Pershut, Sallam, Speca,) 

3,00 €

Pica Tuna - Pizza Tuna

(Kaqkavall, Mish Peshku, Qepe,)       

3,00 €

Pica Sallami - Pizza Salami

      

2,80 €

Pica Vegetarian - Vegetarian Pizza

(Kaqkavall, ,Keprdha, Speca  , Qepe,)                          

2,80 €

Pica 4 Stine - Pizza 4 Season

(Kaqkavall, Mish Peshku, Pershut, Sallam, Suxhuk)      

3,50 €

Pica Mamamia - Pizza Mama mia

(Kaqkavall, Domate, Pershut, Djath)  

3,00 €

Boloneze

 • Bolognese
4,00 €

Karbonare

 • Carbonara
4,00 €

Milaneze

 • Milaneze
3,50 €

Napoli

 • Napoli 3,50 €
3,50 €

Per 4 persona:

 • Sallat Qobane 
 • Djath shtepije
 • Speca me huder
 • Maze e zier
 • Fli
 • Leqenik
 • Buke misri
 • Pogaqe
 • Tarator (Sos shtepije) 
20 €

For 4 people:

 • Salad   fresh
 • Homemade cheese
 • Paprika with garlic
 • Homemade cream with cheese
 • Traditional bread
 • Yogurt (tartar sauce)
20 €

Një vendë i rehatshëm për të ngrënë dhe per të u relaksuar

Kontakt info

ANTIKA HOTEL

+383 (0)49 – 624 777290

Arbresh (ish Vitomirice)

Rr. Zeke Berdynaj 30000 Peje

Mon —- Sun: 8am – 6pm